Възстановяване на присъствените учебни занятия за учениците от начален етап

В изпълнение на заповед № РД09-4247/08.11.2021г. на министъра на образованието и науката от днес, 10.11.2021г., се възстановяват присъствените учебни занятия за учениците от началния етап в 28. СУ „Алеко Константинов“. За да се върнат учениците в училище, родителите трябваше да представят декларация, с която се съгласяват децата им да бъдат тествани два пъти седмично с предоставени от министерството на здравеопазването щадящи тестове.
75 /Седемдесет и пет/ ученици се върнаха в класните стаи в 28. СУ, като всеки от тях беше тестван още преди началото на първия учебен час. Всички тестове са отрицателни! Благодарение на отличната организация, създадена със съдействието на класните ръководители в начален етап, първият учебен час започна в обичайното време, без да се налага забавяне или промяна в графика на часовете.
Училищното ръководство поднася своите огромни благодарности към родителите-доброволци, чиято подкрепа в процеса на тестване на учениците се оказа безценна. За пореден път показахме, че заедно се справяме с всяка трудност!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *