Край на зимната ваканция

Уважаеми родители и ученици,

Приемете поздравления за настъпването на Новата 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ година! Училищното ръководство и педагогическият състав на 28. СУ „Алеко Константинов“ пожелават на своите възпитаници и техните семейства много здраве, късмет и незабравими моменти!

0️⃣4️⃣.0️⃣1️⃣.2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣г. е първият учебен ден след зимната ваканция. 🧪Вече традиционно, денят ще започне с извършване на неинвазивни (щадящи) тестове за коронавирус на всички ученици, за които има представена декларация-съгласие за присъствено обучение. Тестването ще се проведе в часовия диапазон между 7.30 и 8.00ч., като отново ще разчитаме на родителите, които притежават зелен сертификат и желаят да се включат в тестването на доброволни начала 🙏 🟩Напомняме, че учениците, които разполагат със зелен сертификат, няма да бъдат тествани.

❗Януари е последният месец от първия учебен срок, поради което всички ученици следва да бъдат оформени със срочна оценка до края на месеца.

⚠️ Използваме възможността да Ви уведомим, че съгласно заповед на министъра на образованието, учениците може да бъдат изпитвани присъствено извън редовните учебни занятия по преценка на учителите, без да е необходимо да бъдат тествани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *