Летен лагер 2021г.

След прекъсването през изминалата година ученици от 28. СУ „Алеко Константинов“ са отново на летен лагер на водната учебно-спортна база на Национална спортна академия „Васил Левски“ в Несебър. В лагера вземат участие ученици от трети, пети и осми клас. За нашите осмокласници, обучаващи се в спортния профил на училището, престоят на морето е възможност да се срещнат със студентите от специалност „Спортна анимация“ в НСА и да получат от тях съвети, свързани с професията. Малките ни възпитаници, от своя страна, ще придобият реална представа за сферата, в която ще се реализират завършилите 28. СУ гимназисти.

Летният лагер се организира от НСА и 28. СУ в изпълнение на подписаното споразумение за съвместно сътрудничество между страните за обмяна на материално-техническа база и професионален опит.

Ръководството на 28.Средно училище „Алеко Константинов“ изказва благодарност към управлението на Национална спортна академия „Васил Левски“, преподавателите и студентите са предоставената възможност за нашите ученици и техните преподаватели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *