ПРАВИЛА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ В ПЪРВИ КЛАС В 28. СУ „АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ“

Уважаеми родители на бъдещи първокласници,

В условията на извънредно положение кандидатстването за прием в първи клас в 28. СУ „Алеко Константинов“ ще се осъществява по електронен път. За целта в периода от 21.04. до 21.05.2020г. родителите, желаещи децата им да кандидатстват в първи клас в 28. СУ „Алеко Константинов“, трябва да изтеглят заявление за кандидатстване в първи клас >>> ИЗТЕГЛЕТЕ ТУК

След попълване на заявлението, моля сканирайте го или го снимайте с телефона си, така че информацията да се чете ясно.

Заявлението за кандидатстване, както и други документи, доказващи обстоятелствата по допълнителните критерии от раздел Б на заявлението (например решение на ТЕЛК, акт за смърт на родител, удостоверение за раждане на близнак или др.) се изпращат на електронна поща priem-28su@abv.bg. В отговор ще получите входящ номер на своето заявление.

Удостоверение за постоянен/настоящ адрес на детето, удостоверението за раждане и удостоверение за семейно положение и деца на родителите ще се получава от района на регистрацията по служебен път.

В случай на възникнали въпроси, при затруднения или колебания, свързани с попълването на заявлението или документите, които трябва да бъдат представени, може да се свържете с нас на посочения по-горе имейл адрес, както и във Facebook страницата на училището – ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *