Информация за родителите на бъдещите първокласници

Уважаеми дами и господа, родители на бъдещи първокласници,

Ръководството и учителският колектив на 28. Средно училище „Алеко Константинов“ имат удоволствието да Ви съобщят, че за учебната 2023/2024 година училището ще осъществява прием на три паралелки в първи клас.

За всички ученици в първи клас са предвидени допълнителни часове по български език и литература и математика, които са от особена важност за всяко дете не само в началото, но и в целия процес на училищното му образование.

По желание на родителите учениците ще могат да изучават испански език и компютърно моделиране.

За да се запознаете с най-модерната и високотехнологична учебна база в столицата, имаме честта да Ви поканим на Дни на отворените врати, които ще се проведат в периода от 27.03. до 31.03.2023г.

Със сигурност, толкова важно събитие като постъпването на детето Ви в първи клас поражда трепетно вълнение, но и редица въпроси, като например кой ще е учителят на детето, ще може ли да посещава група за целодневно обучение (занималня), къде ще се храни и други. Отговори на всичките си въпроси ще може да получите на предварителна родителска среща, която ще се проведе на 28.03.2023г. от 18:00ч. Тогава ще може да получите и разяснения относно процеса по кандидатстване чрез онлайн системата за прием в първи клас.

През цялото време на Ваше разположение е и телефон 02 822 31 83, на който може да задавате въпросите си, свързани с приема на ученици в първи клас.

В 28. СУ „Алеко Константинов“ работят преподаватели с богат педагогически опит и доказани професионални качества. Доверете ни се и няма да съжалявате!

Училището е храм!

Децата са свещени!

Учителят е духовен скулптор!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *